sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Yhteenveto: Viikko 4

Joko tätä on kulunut 4 viikkoa?! Olisin ihan hyvin pystynyt jo tähän mennessä laihtumaan pari kiloa, mutta eipä sitä painoa ole tainnut pudota. En ole kyllä käynyt vaa'allakaan varmaan viikkoon, huomenna aamulla täytyy varmaan vaan mennä ja kohdata julma totuus. Olen ollut koko viikon myös kahdessa eri työpaikassa, joiden väliä olen joutunut kulkemaan autolla, joten edes sitä kävelyä ei tälle viikolle oikein kertynyt. Tällaiset viikot ovat ylipäätään hyvin poikkeuksellisia, sillä vaikka en liikkuisi muuten, kävelyä tulee kuitenkin aina monelta päivältä. Tässä nyt kuitenkin viikon liikunnat, jota siis tuli yhteensä vain vajaat 2 tuntia..



Tänään onneksi kuitenkin syömiset jäävät jonnekin alle 1500:n kalorin. Hyvä homma hei! Ja joo, onhan tää joulua edeltävä aika vähän huono aika, siis nimenomaan ALOITTAA, koska alkuun olisi hyvä saada kunnon sysäys hommalle. No, eiköhän kun neljistä pikkujouluista, uudesta vuodesta, joulusta ja muutamista muista juhlista on selvitty, ala se arkielämä helpottamaan. Hyvä tässä puhua :D Jospa tekisin myös elämäni ensimmäisen uuden vuoden lupauksen? Vaikka että "lupaan käyttää farkkushortseja ensi kesänä"...

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille :)



Niin ja semmoinen juttu vielä, että kuten ehkä joku huomasi, sivupalkkiin on ilmestynyt muutaman mainostajan linkki. Kaikki nämä ovat sellaisia jotka olen itse aiemmin ennen bloggailua hyväksi todennut, ja kaikista näistä paikoista olen tuotteita tilannut. Tärkeimpänä yhteistyön syynä itselleni on se, että koen hyötyväni niiden kautta saamistani alennuskoodeista ja muista suuresti, varsinkin kun suurimman osan ostoksistani teen netissä, ihan vaan siksi kun se on helppoa ja usein vielä halvempaakin. Taloudellisesti en hyödy siitä, jos joku käyttää jakamaani koodia tai menee minun sivultani mainostajan sivulle. Tässä asiassa en vedätä ketään, sillä se on laitonta, enkä todellakaan aio syyllistyä sellaiseen! Itse käytän aina hyödykseni erilaisia tarjouksia ja alennuskoodeja, joten koska nyt voin saada niitä suoraan mainostajalta, ja pystyn myös niistä lukijoille kertomaan, olen lähtenyt mukaan yhteistyöhön :) Jos näistä ei ole kiinnostunut, ne voi jättää huomiotta, pelkät mainokset eivät tule saamaan tässä blogissa omia postauksia tai samanlaista huomiota kuin isommissa blogeissa:) 

Koodilla JOULUETU saa -10% Sokoksen verkkokaupassa tilauksen loppusummasta. Jouluaattoon asti myös toimitus vain 1€ postin toimipisteisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti