maanantai 26. joulukuuta 2011

Yhteenveto: Viikko 6

Moi!

Jouluviikon liikunnat näyttivät tältä:




Liikuntaa tuli siis vähän vajaa 2,5 tuntia. Olosuhteet (eli työt ja joulun) huomioon ottaen, tämä on ihan ok :) Sain sykemittarin joululahjaksi, joten varmasti nyt alkaa kulutuksiin ja muihin tulemaan enemmän selkeyttä - tähän asti olen arvioinut kulutukseni vain erilaisia laskureita käyttäen, joissa siis on otettu huomioon lähinnä pituus, paino ja päivän aktiivisuus. Eihän sykemittariin voi ihan 100-prosenttisesti luottaa, mutta kyllä tämä varmasti ainakin suuntaviivoja antaa :) Olen tällä hetkellä aivan supermotivoitunut, joten toivottavasti tämä fiilis pysyy!

3 kommenttia:

  1. tännekkin pukki toi sykemittarin! jee :) mikä tuo palvelu millä noi viikon liikunnat tähä liität (siis tuo kuva:D) oikeen on? monessa liikuntablogissa ja fb:ssä on ton nähny? :)

    VastaaPoista
  2. Moi, palvelu on nimeltään HeiaHeia, ja löytyy osoitteesta HeiaHeia.com. Sinne voi joko tehdä tunnukset erikseen, tai esimerkiksi kirjautua facebook-tunnuksilla. FB-tunnuksella kirjautuessa kannattaa vaan tarkistaa kaikki mahdolliset asetukset, koska muuten se (facebook siis) julkaisee kaikki liikuntasi fb-seinälläsi, tai nykyään kai sitten siellä timelinellä :) Itse olen kokenut tuon todella hyödylliseksi, liityin sinne vuosi sitten, ja olen sen avulla pystynyt seuraamaan treenailujani ja esimerkiksi juuri käveltyjä ja pyöräiltyjä kilometrejä helposti :) Suosittelen! Se on myös aina välillä saanut minut ylös sohvalta, kun sinne on niin mukava kirjailla harjoituksiaan värikkäillä palloilla :D Sinne voi myös lisäillä tuttujaan kavereiksi, ja julkaista traanailunsa myös heille. Se on myös motivoinut minua - on ollut pakko välillä treenata poikia enemmän :D

    Teen vielä vuoden loputtua postauksen koko vuoden liikunnoistani, joten jos kiinnostaa niin kannattaa tulla katsastamaan, siinä varmasti paljon asiaa myös HeiaHeiasta :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos vastauksesta :) pakko varmaan liittyä! nykyään tulee liikuttua melko paljon ja olen miettiny sitä, että miten ne sais johonki kirjattua ylös, että ne toimis sitten motivaattorina! :)

    VastaaPoista