tiistai 15. marraskuuta 2011

Fitspiration

Haluaisin timmin mutta muodokkaan vartalon. Näkyvät kylki-, lonkka- tai edes solisluut ei innosta. Parhaimmat vartalot usein näkee tanssijoilla - maha on litteä, mutta takapuolessa ja reisissä on lihaksia.

Itse en vielä tiedä paljonko haluan painaa. Sivupalkkiin laitoin viimeiseksi boksiksi 65 kiloa, mutta jos vaatteet eivät purista ja jos näytän hyvältä jo ennen sitä, ei se ole mikään ultimate goal johon on päästävä. Myös, jos näytän silloin vielä plösöltä, niin voi olla että pudotan painoa enemmänkin.

Tiedän ihmisillä olevan vaihtelevia mielipiteitä siitä, kuinka usein vaa'alla kannattaa käydä. No, itse käyn lähes joka aamu (siis nyt kun laihdutan, muuten varmaan kerran kuukaudessa... denial, mitä se on? :D), koska olen huomannut sen olevan itselleni paras tapa. Tänään aamupainoni oli
76,6 kg, joka on siis 0,6kg vähemmän kuin eilen. Paino saattaa huomisaamuna olla taas 77kg, tai sitten se ei ole. En siis kuvittele, että olisin polttanut 0,6 kiloa rasvaa. Viikonloppuni oli myös aika juhlintapainotteinen, joten viinin tuoman turvotuksenkin ja suolaisen ruuan keräämän nesteen poistumisesta on varmasti pääasiassa kysymys :)

Loppuun vielä kauniita vartaloita, osa ehkä itseäni ajatellen liian laihoja, osa liian lihaksikkaita, mutta kuten huomaatte, litteä maha on mun fanituslistalla ykkösenä...














Kuvat: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti