keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Looking good

Tänään aamulla vaaka näytti 76,3 kg, joka on tietysti kiva juttu! En edelleenkään kuvittele poistuneen 0,9 kilon olevan juuri sitä ärsyttävintä keskivartalolihavuutta, mutta olen ylipäätään iloinen että paino ei ole noussut.

Huomasin myös että blogilla on ihan muutama tilaaja blogilistalla, ja se jos joku tekee minut maailman iloisimmaksi! :D Kiitän ja kumarran, ja nyt ihan oikeasti lupaan ryhdistäytyä niiden kuvien kanssa. Näin jossain blogissa kollaasin, jossa kuvia oli otettu erikseen mahasta, reisistä, käsistä ym., ja jos en vaan millään saa sitä kokovartalokuvaa otettua (otin itseasiassa eilen muutaman peilin kautta, mutta niistä ei saanut kyllä mitään selvää...) niin laitan sellaisen palapelin. Jos siis kuvankäsittelytaitoni siihen riittävät :)

Tässä vielä mietin, mitä liikuntaa sitä tänään harrastaisin, nyt kun maanantaisen kuntosalireenin jälkein kipu pakaroissa alkaa helpottaa. Vaihtoehtoina ovat lihaskunto+aerobinen jumppa, tanssi, bodybalance ja tehokävely, saa nähdä mihin päädyn.



Kuva: http://thinspiration-pictures.blogspot.com, jota joskus selailen. Ei ole mielestäni syömishäiriösivusto, mutta sieltä löytyy vallan inspiroivia before&after-kuvia :)

1 kommentti:

  1. Jos sulla on digikamera, niin ota sillä itselaukaisulla kuvat =) Näin ainakin itse teen.

    Tsemppiä!

    VastaaPoista