maanantai 21. marraskuuta 2011

Yhteenveto: Viikko 1

Nyt on sitten saatu ensimmäinen viikko pakettiin. Olen kohtalaisen tyytyväinen liikkumisiini. Liikuntaa tuli yhteensä ihan vähän vajaa 6 tuntia, mutta olisin kyllä voinut urheilla vähän enemmänkin, nyt kun rasittavaa aerobista liikuntaa tuli harrastettua vain kolmena päivänä. Tässä HeiaHeiasta napattu kuva viikostani:

Elämäni ensimmäinen kuvankaappaus!


Se, mikä kuitenkin on liikuntaa pahemmalla mallilla, on se hemmetin syöminen. Niin harmittavaa kuin se tällaisen herkkusuun kannalta onkin, kyllä se syöminen vaikuttaa paljon enemmän! Vaikka kalorivajetta jää vähän, ei se oikein riitä painon putoamiseen - ainakaan jos haluaa sen putoavan vähän nopeammin kuin tahtiin 'kilo kahdessa kuukaudessa'. Ja kun paino putoaa niin hitaasti, tuloksia ei näy ja motivaatio katoaa. Siksi koitan jatkossa entistä tiukemmin pitää ne kalorit vähintään alle sen 1700:n, mielellään siinä 1500:n hujakoilla. Täytyy kyllä myöntää, että energiamäärien laskemisen ja niiden kirjaamisen ansiosta on jäänyt muutama suklaanpala syömättäkin, että ei tämä ihan turhaa ole!



Tänään aamupainoni oli 76,7 kg. Se siis selvästi vaihtelee, mutta onhan tuo nyt sen puolen kilon verran vähemmän kuin maanantaina, enempää tuskin olisi voinutkaan näillä liikkumisilla ja syömisillä lähteä. Tämän päivän saldo on seuraava:

20.11.2011
Energiansaanti:
1600-1650 kcal

Liikunta:
Jumppa (lihaskunto ja aerobinen) 30 min


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)


Kuvat: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti