lauantai 26. marraskuuta 2011

Hiljaiseloa

Joo, tässä muka huomaamatta tuli muutama päivä taukoa bloggailusta. Paino ei ole pudonnut, ja mietin kokoajan että mitä teen väärin. Samoilla syömisillä ja liikunnoilla painon olisi pitänyt jo pudota edes vähän, mutta ei, tänä aamunakin paino oli vain vähän alle 77 kg. Tiedän että mitä vanhemmaksi tulee, sitä vaikeampaa laihduttaminen on (ehkä)... En silti ajatellut että 24-vuotias elimistöni olisi niin erilainen siihen 18-vuotiaaseen verrattuna. Nyt täytyy vaan taas koota ajatukset, ja jatkaa. En ole luovuttanut, sehän nyt vasta olisikin kun ei kahtakaan viikkoa ole kulunut, mutta hemmetti soikoon tämä on vaikeampaa kuin ennen!


Kuntosalijäsenyys on ollut kyllä hankalaa. Aina ennen olen kuntoillut kotona, tai esimerkiksi lenkkeillen, ja paino on pudonnut. Nyt huomaan usein olevani tilanteessa, jossa en jaksa lähteä pimeällä ja myöhällä enää salille - kävelyyn menee vähän vajaa tunti, ja yleensä salilla teen joko 30+30min treenin, jossa on puolet aerobista ja puolet voimaharjoittelua, tai sitten osallistun jollekin ryhmäliikuntatunnille, joka kestää yleensä sen tunnin. No, jos en käy suihkussa, vaan kävelen treenin jälkeen hikisenä kotiin, aikaa kuluu se 2 tuntia koko soppaan. Jos käyn suihkussa, ja lähden tukka märkänä kävelemään kotiin, aikaa kuluu noin 2,5 tuntia. Jos käyn suihkussa, kuivaan hiukset ja ehkä laitan vähän meikkiä, aikaa menee ainakin 3 tuntia. Get my point?

Kun kotona pyöräilen kuntopyörällä tai teen jumpan, aikaa kuluu 30 min ja pääsen suoraan suihkuun.Suihkun jälkeen voin vetää rumat kotihousut jalkaan, antaa hiuksien kuivua itsekseen, ja olla meikittömänä loppupäivän. Tämän jaksaa sitten jopa tehdäkin sen 5 kertaa viikossa. MUTTA, olen huomannut, että jos en mene salille, niin en kyllä jumppaa kotonakaan. Jotenkin aina ajattelen, että jos maksan hirveitä kuukausimaksuja salille (ne on kyllä oikeasti hirveät, ja lähden sieltä heti kun sopimukseni loppuu joskus keväällä), niin turhaan täällä kotona liikun. Hyötyliikuntaa tulee harrastettua paljonkin, koska kävelen aina ja kaikkialle, mutta kotijumpat jää väliin, ja jos en ehdi salille, niin usein koko päivän hikijumpat jää silloin väliin. Stupid much!?!?!


Helpottipa kirjoittaminen taas. En luovuta vaikka se paino ei meinaisi millään pudota. Kyllä se siitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti