keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Päivän liikkumiset ja syömiset once again

Hello!
Aamupaino on nyt pyörinyt muutaman päivän taas siinä 76,5 kilon paikkeilla. Olkoon, kaikki miinuksella on hyvä, mutta saishan se nopeemminkin lähteä :) Niin ja jos joku on kiinnostunut, niin itse lasken siis kaloreita, syön myös hiilihydraattitietoisesti, mutta en todellakaan karppaa, lähinnä jätän niitä turhia hiilihydraatteja pois, tilanteesta riippuen.

Tänään sain vielä pimeydessä itseni raahattua salille, ja syömisetkin on mennyt aika hyvin.

Energiansaanti:
1500 kcal

Liikunta:
Kävely 30 min
Kuntopyöräily 25 min
Kuntosali 25 min

Pistinpä nyt myös merkille, että viime keväästä olen nostanut lähes huomaamattani painoja jalkaprässisarjoissa (3 x 12-15) 105 kilosta 135 kiloon. Tämähän on tietysti hyvä juttu, mutta myönnettäköön että itselläni ei ole mitään kummempaa saliohjelmaa. Teen lihaskuntoa, koska se on tehokas kaveri aerobiselle jumpalle, mutta en siis yritä kasvattaa lihaksia tai mitään muutakaan. Ei se salilla treenaaminen kuitenkaan mitään haahuilua laitteelta toiselle ole, sillä teen kyllä vapaillakin painoilla harjoituksia, mutta en ole kyllä mikään eksperttikään noissa hommissa :)

kuva: weheartit.com

2 kommenttia:

  1. how is your diet program working out for you? if i may ask..:) good luck again! i myself find it amazing the courage and motivation you have, i think i would never be able to cut food ( we people from meditteranean countries just love it too much) hands down to you for persevering!!:)

    VastaaPoista
  2. Hi, and thanks for the comment :) My diet isn't working at the time very well - it's been hard although I have been exercising and eating less. I also love food, so it is hard to cut from it, but I just don't lose weight without doing that :) But thanks for your words, hopefully I will have some results to show later!

    VastaaPoista