lauantai 19. marraskuuta 2011

Mietteitä

En tiedä miksi, mutta tunnen vartaloni ihan hyväksi noin 75% ajasta. Siis niin hyväksi, että en pahemmin mieti että pitäisi laihduttaa tai tehdä jotain muita muutoksia. Tuntuu että kärsin ehkä jonkunasteisesta "läskisokeudesta", koska vaatteet päällä näytän usein mielestäni hyvältä, enkä yhtään ylipainoiselta.

Tämähän on tietysti ihan hyvä juttu. Tai ainakin siihen asti, kun olen 100-kiloinen ja katselen vartaloani ihastellen samalla kun verisuoneni ahtautuvat ahtautumistaan... Tänään mietin myös sellaisia rajoja, joiden tullessa vastaan yleensä "otan itseäni niskasta kiinni". Näitä rajoja on esimerkiksi tietyt vaatekoot - farkuista en suostu ostamaan kolmosella alkavaa tuumakokoa, ja jos en mahdu 29''-farkkuihin, en ota mitään. Sama juttu muissakin vaatteissa, jos vaatteen kokolapussa lukee kolmosella alkava numero, kaikki on hyvin.


Kuitenkin haluan painaa vähemmän, ja mietinkin että tuleeko näitä ajatuksia vaan siksi, että voisin luovuttaa ja olla onnellinen pullukka? Huomaan silti, että vaikka olen kirjottanut tätä blogia vasta alle viikon, tunnen jo nyt että kirjoittaminen ja painon tai mittojen raportoiminen motivoi pysymään ruodussa. Ja kyllähän laihduttaminen on sellanen juttu mitä ei voi pilata millään muulla kun luovuttamisella, eli kaikki on omissa käsissä :)

Nyt taas huomaan, kuinka huonosti osaan pukea ajatuksiani sanoiksi, mutta olkoon! Helpotti kuitenkin. Tänään en laskenut kaloreita, mutta olen syönyt ihan terveellisesti. Liikuntaakaan ei tullut sen erityisemmin harrastettua, mutta kiertelin kyllä kaupoilla pari tuntia. Huomenna jumppaan, se on varma!




Kuvat: weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Blogilista-lukija ilmoittautuu! En yleensä lue painonpudotusblogeja mutta eksyin sivuillesi ja tykkäsin teksteistäsi :)

    Ymmärrän täysin mitä tarkoitat sillä ettet oikeastaan murehdi vartaloasi kovinkaan paljon. Meillä on sama bmi ja käytännössä identtiset vartalot, ja itsekin olen enimmäkseen tyytyväinen näkemääni. Silti yritän pikkuhiljaa hoikistua, lähinnä tämänhetkisten painosuositusten pakottamana. Ja onhan se ihana tunne kun voi ostaa yhtä kokoa pienemmät farkut!

    Jään siis seuraamaan taivaltasi ja toivottavasti motivoidun itsekin liikkumaan taas vähän enemmän jottei joulusuklaat pääse yllättämään :)

    /Julia

    VastaaPoista
  2. Kiitos tuhannesti kommentistasi! :) Joo, tänään taas on tuntunut siltä että mitä sitä laihduttamaan kun on ihan hyvä näinkin, mutta nää on just niitä hetkiä jotka sitten kostautuu myöhemmin. Vaikka koen kyllä että on tietty parempi pitää vartalostaan, kuin jatkuvasti miettiä laihduttamista, siitä tulee vain vihaiseksi :)

    VastaaPoista