maanantai 23. tammikuuta 2012

23.1.

Moi :)

Hyvä päivä taas takana, pyöräilystä pidin (tuttuun tapaan nähtävästi) näin maanantaina välipäivää, mutta käveltyä tuli jonkun verran :) Syömiset on mennyt hyvin, nälkä ei ole ollut missään vaiheessa ja tälläkin hetkellä kaloreita on vasta n. 1220, eikä mieli oikein tee syödä mitään enää (ja onhan kellokin jo paljon). Saattaa kuitenkin olla, että jotain vielä syön, mutta eiköhän kalorit jää sinne 1300:n tietämille joka tapauksessa. Vedenjuonnissakin olen nyt ryhdistäytynyt, mutta koitan kuitenkin muistaa, etten innostu juomaan sitä liikaa (uskon tässä asiassa neurologia mielummin kuin naistenlehtiä). Liiallisen vedenjuonnin vaarat eivät ole mitään kovin harvinaisia (liiallisesta vedenjuonnista ei myöskään ole mitään hyötyä), ja riski on olemassa vaikka ei joisikaan järkyttäviä määriä tai paljon kerralla. Asiasta toiseen, voisin yrittää vähentää aika reilustikin sulkujen käyttöä tekstissäni :D


23.1.2012

Energiansaanti:
1220 (-1300) kcal

Liikunta:
Kävely 45 min


Huomiseen!



Kuva: weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Voisitko muutamana päivänä kirjottaa tänne ruokapäiväkirjaa? :) Olisi kiva tietää mikälaista ruokaa syöt, kun noi kalorimäärät pysyy noinkin alhasina. Ite olisin niin nälissäni varmasti ja siksi mulla kalorit onki yleensä n. 1700 kcal. Tälllästa toivetta vaan :)

    VastaaPoista
  2. Voisin ehdottomasti, ja jos tänään menee kaikki suunnitelmien mukaan, sellaista olisi tulossa :) Olen kyllä itsekin melko yllättynyt, miten kalorit on pysyneet noin alhaisina enkä ole ollut yhtään nälissäni (päin vastoin), mutta koitan selostaa tämän päivän ruokapäiväkirjassa sitä, ja vähän valottaa noita tekemiäni ruokavalintoja :)

    VastaaPoista