maanantai 30. tammikuuta 2012

30 days - Day 12

Päivä 12: Mitä syöt yleensä?


Aamulla: Leipää (eli ainakin tällä hetkellä vain näkkäriä), jossa päällä jotain leikkelettä (yleensä meetvurstia), juustoa, tomaattia, mini lättaa. Juomana Juissin "ei lisättyä sokeria" vadelma- tai mangomehua. Joskus jos saan nukkua oikein myöhään, syön vain jotain ihan pientä, esimerkkiksi sokeritonta mustikka/mansikka-mehukeittoa tai jogurtin, jonka sekaan pistän vehnäleseitä ja mahdollisesti myös bran flakes-muroja.

Lounaaksi: Aina keittoa, jos se on mahdollista. Kirjolohi- ja hernekeitto taitaa olla ne yleisimmät, mutta myös muut kelpaavat. Keiton kaverina syön pari palaa näkkäriä päällisineen, tosin usein jätän sen leikkeleen pois, en tiedä miksi :D Tilanne tietysti muuttuu jos syön yliopistolla, ja siellä syön sitä, mikä tuntuu parhaalta vaihtoehdolta. Yritän pitää perunan, riisin tai muun hiilihydraattilisukkeen määrän pienenä, ja keskityn muuhun. Tällä hetkellä yliopistopäiviä on vaan tosi vähän, joten tätä ei tarvitse paljon miettiä :)

Välipalaksi: Jos syön jotain välipalaa, on se usein teetä ja ehkä vähän suklaata... Sellainen nälkä harvoin ehtii tulla, että söisin mitään isompaa ennen päivällistä. Joskus syön omenan tai jonkun kevyen myslipatukan, jos tunnen oloni nälkäiseksi.

Päivälliseksi: Keittoa + näkkäriä :) tai salaattia. Salaattiin tulee aina perusainekset (kurkku, tomaatti, salaatti), jotain fetajuustoa tai raejuustoa (tai joskus molempia), ja sitten mitä milloinkin, yleensä tonnikalaa, mutta joskus myös kanaa, tai soijasuikaleita. Melko usein myös keitän pari kananmunaa ja syön niistä valkuaiset salaatin kanssa. Toinen vaihtoehto on salaatti (samoin kuin yllä, mutta ilman tonnikalaa/kanaa) + jotain lihaa, esimerkiksi kalaa, jauhelihapihvejä tai vaikka nakkeja. Tämän lisäksi teen yleensä kaveriksi vielä munakkaan (2 valkuaista + 1 kokonainen kananmuna), koska en syö perunaa/pastaa/riisiä. Tällä pysyy kyllä nälkä poissa koko illan :) Tänään tosin teen melko poikkeuksellisesti täytettyjä paprikoita - vaihtelu virkistää :)

Illalla: Jos illalla vielä jotain syön, on se yleensä jäätelöä (sitä Ingmanin sokeroimatonta mansikka-vaniljaa).


Siinäpä se! Näiden aterioiden väliin usein mahtuu vielä monta kuppia teetä, jota yleensä juon aika paljon tossa lounaan ja päivällisen välissä. Aika kaavoihin kangistuneitahan me ollaan, mutta kelpaavat kyllä hyvin meille :)

P.S. aamupaino tuttu ja turvallinen 74,7 kg, onneksi :)



Kuva: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti