sunnuntai 29. tammikuuta 2012

30 days - Day 11

Päivä 11: Kenen blogi inspiroi sinua kaikkein eniten elämäntapamuutoksessasi ja miksi?


Luen todella vähän laihdutusblogeja. Syy tähän on lähinnä se, että monet niistä joita olen selaillut, ovat hyvin erilaisissa tilanteissa omassa laihdutuksessaan, ja koen että joku 18-vuotias joka syö 500 kaloria päivässä tai sitten joku ihan toinen ääripää, aiheuttavat minulle vain sekaantumista omassa painonpudotuksessani :) Olen löytänyt tavan joka toimii minulla (ainakin todella hitaasti :)), ja koitan pysyä siinä, vaikka toki hyviä vinkkejä saadessani mietin että voinko soveltaa niitä omaan ruokavaliooni tai liikuntaan. 


Oikeastaan "luen" (=katselen) vain sellaisia inspiraatioblogeja, kuten esimerkiksi thinspiration-pictures.blogspot.com -kuvablogia. Siellä ei ole mitään epäterveellisiä laihdutusvinkkejä, pelkästään niitä välillä enemmän, välillä vähemmän inspiroivia kuvia. Varsinkin before & after -kuvia on paljon, ja nehän on aina tietysti motivoivia :)


Kaikki saavat toki linkittää omia blogejaan, koska ihan varmasti niihin menen tutustumaan :) Kaikkien sivupalkissa olevien lukijoideni blogeja olen käynyt myös katselemassa. Noin yleisesti luen kyllä todella monia eri blogeja, mutta ne ovat hyvin pitkälti lifestyle-, tyyli- ja muotiblogeja. Hyviä laihdutus- tai painonpudotusblogeja saa kyllä suositella, vaikka ne ei olisi omiakaan! :)






Kuva: weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Wow todellakin aika inspiroiva toi blogi, minkä linkkasit :o

    VastaaPoista
  2. Niin on! Postailutahti on tosi hidas, mutta onneksi siellä on niin paljon vanhoja kuvia joita voi katsella kun uusia ei tule :)

    VastaaPoista