tiistai 24. tammikuuta 2012

Uusi banneri

Haha, täytyy kyllä nyt myöntää että mulla ei oo minkään valtakunnan kuvan- tai ulkoasunmuokkaustaitoja, en todellakaan osaa muokata tota banneria pienemmäksi, en tiedä miksi kollaasin tausta on musta... jne :D Tuli myös sellainen ajatus mieleeni, että en taida olla se kaikkein aurinkoisin ihminen, ainakaan näiden mun kuvavalintojen perusteella :) No, näillä mennään nyt toistaiseksi!

Palaan illalla vielä ruokapäiväkirjan ja liikuntojen merkeissä :)

2 kommenttia:

  1. Olen lueskellut jo jonkin aikaa blogiasi mutta ensimmäistä kertaa kommentoin :) Käyn läpi samanlaista prosessia kuin sinä ja minulla on lähes samat mitat :) Ja lähtöpainokin melkein sama :D Mielestäni blogisi on todella inspiroiva ja se tsemppaa sellaisina päivinä kun ei jaksaisi lähteä lenkille vaan mielummin söisi suklaata teeveen edessä. Aiemmin puhuit ihannevartalostasi ja suosittelen googlettamaan sellaisen naisen kuin Jennifer Nicole Lee, todella inspiroivaa :) Varsinkin kun katsoo ennen ja jälkeen kuvia :)

    Tsemppiä tavoitteesi saavuttamiseen! :)

    VastaaPoista
  2. Voi, kiitos paljon ihanasta kommentistasi ja tsempistä! Ja vau, katsoin ton naisen kuvia, oli kyllä hullun timmissä kunnossa, ja mitkä ihanat reidet! :D Tsemppiä myös sulle jatkoon, kiva kuulla että joku on samanlaisessa tilanteessa :)

    VastaaPoista