perjantai 20. tammikuuta 2012

30 days - Day 3

Päivä 3: Kenen vartaloa ihailet ja miksi?


No, ketään tiettyä vartaloidolia ei löydy. Unelmieni vartalossa on lihaksikas takapuoli ja litteä maha. Muodokkaat jalat ehdottomasti, koska en syty yhtään liian ohuille jaloille, enkä myöskään sellaisille jossa pohkeessa ei ole mitään muotoa. Rintojen koolla ei ole väliä, mutta koska itsestäni ei ilman kirurgin veistä tule pienirintaista, olen ehkä kuitenkin ennemmin isojen, kuin pienien rintojen kannattaja (mutta ehdoton ei silikoneille, ja ehdoton peukku luonnolliselle vartalolle). Vartalossa tulee myös ehdottomasti olla muotoja, joten liian laihastakaan vartalosta en pidä. Myöskään "pieni ja siro" ei ole mieleeni, jos nyt ajatellaan miltä oma vartaloni haaveissani näyttäisi :)


Ehkä yksi sellainen, joka täyttää aika hyvin haaveeni, mitä vartaloihin tulee, on Katherine Heigl. Hän on muodokas (tosin vähän vaihtelevasti), hänellä on rinnat, ja muutenkin tosi kaunis ja sopusuhtainen vartalo. Hän on myös luonnollisen näköinen :)








Joo, en oikein löytänyt mitään hyvää kuvaa, tässä jonkun tekemä kollaasi Greyn anatomian jakson kohtauksesta, jossa Izziellä meni vähän hermot siihen alusvaatekuva-kohuun :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti